Velkommen til Flisemagasinet i Aalborg

Din professionelle leverandør og inspirationspartner inden for specielle højkvalitets klinker, mosaik og fliser!

     

Danmarks Smukkeste Showroom

   
   

Hos Flisemagasinet i City Syd, Aalborg ligger vi stor vægt på, at give vores kunder den absolutte optimale fliseoplevelse.

Vi har indrettet et yderst smagfuldt showroom, hvor alle Flisemagasinets stilarter er præsenteret. Vi gør meget ud af at vise de nyeste trends og designs, der er også plads til de klassiske stilarter. Flisemagasinets personale er klar til at give den helt rigtige inspirationsoplevelse, der kan hjælpe med at træffe de rigtige valg af fliser og klinker. Tidens trends i boligindretningen går fremdeles i retning af den industrielle indretning med et kunstnerisk kitsch, der skaber et råt og unikt udtryk.

Vi håber, at du går på opdagelse i Flisemagasinets showroom, med følelsen af uendelige muligheder.

Se billeder her

   

Inspiration til dit badeværelse og hjem

 

Vi er forhandler af:

                            

Vi er forhandler af et ekslusivt design, indenfor bademiljøer.
 
Kom og se eksempler på disse smagfulde højkvalitetsmøbler og lad os hjælpe Dig med at finde frem til lige det miljø du kunne se i dit hjem.

Denne designserie består af ultramoderne badeværelseselementer i 52 forskellige farver, først og fremmest møbler sammen med det store udvalg i håndvaske og konceptløsninger inkluderende vask, skab, skuffe og spejl. Hvis du er på udkig efter en stærk og karakterfuld profil til dit badeværelse kan disse ekspressive serier levere varen. Især futuristisk formsprog præger designet inden for virksomheden, der stræber efter at give sine kunder en fornemmelse for luksus i det 21. århundrede. Geometriske former og linjer sættes i innovativt samspil. Valg af farve, form og design der kan tilfredsstille ethvert visuelt og æstetisk behov. Et design der til fulde lever op til forventningerne der indikeret af titlen ”Made in Italy”.

 

Find vores idekatalog på houzz.com

 

Åbningstider:

 

FERIELUKKET

Mandag - Fredag kl. 10.00 - 17.30
Lørdag kl. 10.00 - 14.00
   
 

Vi holder ferielukket i uge 30