Velkommen til Flisemagasinet i Aalborg

Din professionelle leverandør og inspirationspartner inden for specielle højkvalitets klinker, mosaik og fliser!

     

Danmarks Smukkeste Showroom

   
   

Hos Flisemagasinet i City Syd, Aalborg, ligger vi stor vægt på, at give vores kunder den optimale fliseoplevelse.
Vi os på at guide dig som kunde, sikkert igennem dit valg af klinker og fliser til dit nye projekt, hvad enten det gælder til badeværelset eller køkkenet, indendørs eller udendørs.

Tidens trends i boligindretningen går fremdeles i retning af den industrielle indretning med et kunstnerisk kitsch, der skaber et råt og unikt udtryk, og vi gør meget ud af at vise de nyeste trends og designs indenfor boligindretning, men har naturligvis også gjort plads til de mere klassiske stilarter.
Vi har derfor indrettet et yderst smagfuldt showroom, hvor alle Flisemagasinets stilarter er præsenteret i realistiske omgivelser, der gør det let at forestille sig et færdigt resultat i eget hjem.

Flisemagasinets personale byder dig indenfor, og står klar med inspiration og sparring, der kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg af fliser og klinker.
 

Se billeder her

   

Inspiration til dit badeværelse og hjem

 

Vi er forhandler af:

                            

Vi er forhandler af et ekslusivt design indenfor bademiljøer.
 
Kom og se eksempler på blandt andet disse smagfulde højkvalitets møbler og lad os hjælpe dig med at finde frem til lige nøjagtigt dét miljø, der taler til dig og dit hjem.

Denne designserie består af ultramoderne badeværelseselementer i 52 forskellige farver, så hvis du er på udkig efter en stærk og karakterfuld profil til dit badeværelse, kan disse ekspressive serier levere varen (serien inkluderer ikke vask, skab, skuffe og spejl).

Især futuristisk formsprog præger designet inden for virksomheden, der stræber efter at give sine kunder en fornemmelse for luksus i det 21. århundrede. Geometriske former og linjer sættes i innovativt samspil. Valg af farve, form og design der kan tilfredsstille ethvert visuelt og æstetisk behov.
Et design der til fulde lever op til forventningerne der indikeret af titlen ”Made in Italy”.

 

For yderligere inspiration, så tag et kig i vores idekatalog på houzz.com, eller kig forbi butikken til en uforpligtende rundvisning.

 

Åbningstider:

 

 

Mandag - Fredag kl. 10.00 - 17.30
Lørdag kl. 10.00 - 14.00